Kód: 5786/TYR 5786/SED 5786/BL. 5786/CIE 5786/TM. 5786/CIE2 5786/SUR 5786/RUZ 5786/TM.2 5786/BAM 5786/MOD 5786/ZEL 5786/BIE 5786/RUS 5786/FIA 5786/PET 5786/BEZ 5786/BL.2 Zvoľte variant | Značka: Koženkový štítok

Nažehľovací koženkový štítok DONUT

€1,10
Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Variant:

Či šijete alebo nie, máme pre vás úplne bombastickú novinku - nažehľovateľné koženkové štítky.

Ich aplikácia je jednoduchá! Vo finále ich môžete aj obšiť, ale úplne bez problémov postačí žehlička a nádhernú ozdobu na oblečení máte hotovú.

 

Všetky naše štítky sú vyrobené na Slovensku.

Kategória: Koženkové štítky

Originálny štítok, ktorý oživí a zvýrazní Vašu tvorbu. Chcete ozvláštniť sveter, cardigan, kabátik alebo šál?

Štítok, ktorý ľahko aplikujete pomocou žehličky.

Rozmer štítku: 5,3x5,5cm 

Vhodný na mikiny, nohavice, tričká, čiapky, ale aj iné kúsky oblečenia.

MATERIÁL: nažehľovateľná laserovateľná koženka - špeciálne vytvorená koženka, ktorá ma krásny kontrastný výpal (viď foto vzorkovník) a je možné ju ľahko pripevniť na oblečenie len vďaka žehličke - nie je nutné túto koženku prišívať.

Aplikácia štítku: zohriať žehličku na 150-180 stupňov; priložiť štítok na požadované miesto - vďaka prirodzenej lepivosti bude štítok držať na mieste; obrátite oblečenie naopak, priložíte bavlnenú látku alebo pečiaci papier a miernym tlakom žehličky zažehľujete 15-20sek.

Odporúčania výrobcov: nežehliť napriamo; žehliť naruby cez látku, nesušiť v sušičke na prádlo! Prať na max. 40°C.

Interná poznámka: Pranie, žehlenie, používanie sušičky sú odporúčania výrobcov koženky. Nášivky sme testovali, vydržia pranie, sušičku, odporúčame však prať obrátené naruby, na 40tku, aby si udržali sýtosť. Častým praním na vysoké teploty môže zoslabnúť lepiaca schopnosť štítku.  

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Len registrovaní užívatelia môžu pridávať články. Prosím prihláste sa alebo sa registrujte.

Nevypĺňajte toto pole: